Κτηματομεσιτικό γραφείο

Μεσιτικό γραφείο

αγορά κατοικίας

σπίτι

αγορές κατοικιών

ενοικίαση κατοικίας

ενοικιάσεις κατοικιών

Σύρος

Μύκονος

Αθήνα

EN
Μύκονος
Σύρος
Αθήνα
telephone
email us
DESIGNED BY
PURPLESHEEP.GR

our experience your experience

δείτε τις ιστορίες

33 χρόνια
κτηματομεσιτικό γραφείο

pinhouse

Το μεσιτικό γραφείο pinhouse ιδρύθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1987. Λειτούργησε από την πρώτη στιγμή με ανθρωποκεντρικές αρχές και αποστολή την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ευκαιρίες και απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς.

Εστιασμένο στην επικοινωνία με τον πελάτη και την ικανοποίηση των αναγκών του, καθιερώθηκε σύντομα ως το πρωτεύον γραφείο παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο νησί.

Το 2014 επεκταθήκαμε στη Μύκονο, αποδέκτη εκατομμυρίων τουριστών υψηλού επιπέδου από όλον τον κόσμο, πράγμα που μας επέτρεψε να προσθέσουμε τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις πολυτελών κατοικιών στο χαρτοφυλάκιό μας. Το 2018 σήμανε την έναρξη των δραστηριοτήτων μας στην Αθήνα και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα.

Πλέον, με τεχνογνωσία μεγαλύτερη των 30 ετών στη διαχείριση ακινήτων, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των αγοραπωλησιών και ενοικιάσεων με ακίνητα παντός τύπου (κατοικίες, επαγγελματικά, επενδυτικά, γη, εξοχικά, ''GOLDEN VISA''), ενώ διαθέτουμε πιστοποιημένους πραγματογνώμονες της ΕΠΠΑ. Διατηρούμε πολυετείς συνεργασίες με έμπειρους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς και τεχνικούς που είναι απαραίτητοι για την ομαλή διεξαγωγή της αγοραπωλησίας, έκδοση δανείων, πιστοποιητικά, τακτοποιήσεις, ανακαινίσεις, κτλ. – πάντα σε περιβάλλον ειλικρινούς συνεργασίας, πλήρους νομικής κάλυψης και απόλυτης εχεμύθειας.

Επισκεφθείτε ένα από τα γραφεία μας ώστε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να αναζητήσουμε από κοινού λύσεις για τις προσωπικές, επαγγελματικές ή επενδυτικές σας ανάγκες, πάνω σε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλο: τα ακίνητα!

Η pinhouse είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ), της National Association of Realtors των ΗΠΑ (NAR) και της Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ).

Η ομάδα μας

Βαγγέλης
Γιάννης
Άλκης
Αθηνά
Τάσσος
Στρατής
Αγνή

Η επιτυχία της pinhouse βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό των συνεργατών της, οι οποίοι λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών.

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Αγίου Νικολάου 1 & Νόδερστρομ
Σύρος, Κυκλάδες
2281087447[email protected]
SCROLL